Menu
EUR
Onze klanten beoordelen ons met een 4.9 /5.0 op Google
Betrouwbaarheid witgoed

Betrouwbaarheid witgoed

Door: Second Go Electro Reacties: 0

Zijn tweedehands wasmachines betrouwbaar?

Het kopen van tweedehands wasmachines en meerdere witgoedproducten wordt als maar populairder en dat is helemaal zo gek nog niet, er zitten namelijk een hoop voordelen aan het kopen van refurbished witgoed. Het is wel zaak bij het kopen van tweedehands wasmachines dat u het apparaat koopt bij een verkoper die u kunt vertrouwen. In deze blog worden er een aantal punten benoemd waarom tweedehands wasmachines betrouwbaar zijn bij Second Go Electro en wat eraan gedaan wordt bij Second Go Electro om te zorgen dat kwaliteit gegarandeerd kan worden.

Waar kunt u op letten bij het kopen van een tweedehands wasmachine?

Bij het kopen van een tweedehands wasmachine zijn er een aantal punten waar u op kunt letten, zodat u een betrouwbaar product koopt waar u nog lang plezier van kunt hebben. U kunt bijvoorbeeld kijken naar de website van de aanbieder, een aantal vragen die u bij de site kan stellen zijn:

Kan ik makkelijk in contact komen met medewerkers van het bedrijf?

Heeft de webshop reviews van voorgaande kopers op de site staan?

Zijn de prijzen realistisch?

Indien u duidelijke antwoorden op deze vragen krijgt, dan is de kans groter dat u met een betrouwbare webshop te maken heeft. Op steeds meer webshops en winkels kunt u refurbished producten verkrijgen, maar ook op andere verkooppunten zoals Marktplaats. Bij webshops en andere gespecialiseerde verkopers is de kans op heling vaak ook kleiner, indien u naar de vorige punten kijkt op de website.

Vaak is het ook handig om te kijken naar welk merk u wilt, bij refurbished witgoed is het wellicht slim om voor een bekend merk te kiezen. Voorbeelden van bekende merken voor wasmachines: Miele, Siemens, AEG en Bosch. Bekendere merken staan vaker bekend om hun langere levensduur, maar ook is de kans groter dat er makkelijker onderdelen te vinden zijn voor eventuele reparatie.

Wat zijn de voordelen van tweedehands witgoed bij Second Go Electro?

Duurzaamheid

Second Go Electro hecht veel waarde aan het circulair ondernemen, door het kopen van tweedehands witgoed draagt u bij aan het bevorderen van het recycleproces. Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat de hoeveelheid elektronisch afval dat er is, te veel is en dat er op deze manier voor een beter alternatief gekozen kan worden. Bij het kopen van tweedehands wasmachines, maar ook ander refurbished elektronisch apparatuur komt er veel minder elektronisch afval vrij dan wanneer u uw oude apparatuur weggooit en daarvoor in de plaats nieuwe apparatuur koopt.

Goedkoop

Een ander fijn voordeel voor het kopen van tweedehands wasmachines is de lage prijzen. De lagen prijzen kunnen tot stand komen, doordat het apparaat niet volledig nieuw ingekocht hoeft te worden.

Inspectie en kwaliteit

Het tweedehands witgoed van Second Go Electro is niet alleen goedkoop en duurzaam, maar wordt ook nog eens goed geïnspecteerd voordat een product verkocht wordt. Bij Second Go Electro gaat er een heel proces van reparaties vooraf aan de verkoop. Het proces gaat als volgt:

De machine wordt op een aantal punten gecontroleerd en gereviseerd. Eerst wordt een visuele check gedaan of er zichtbare beschadigingen zijn, ten tweede worden er 21 verschillende controles op de mechanica en elektronica gedaan. Als derde worden slijtagegevoelige onderdelen gerepareerd en preventief vervangen. Daarna worden er controle tests gedaan met het spoel & pomp programma, vervolgens wordt dit ook gedaan met het verwarm- en centrifugeerprogramma. Als laatste wordt de machine volledig van binnen en buiten gereinigd.

Door het gebruiken van dit proces kan Second Go Electro er zeker van zijn dat er alleen kwalitatief goede producten verkocht worden, zodat klanten nog veel plezier van de machine kunnen hebben. Second Go Electro biedt ook nog 3 maanden garantie op de wasmachines en drogers.

Recente artikelen

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Al onze producten zijn tweedehands. Het product is toegevoegd aan je winkelwagen.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »