Menu
EUR
Onze klanten beoordelen ons met een 4.9 /5.0 op Google
Betrouwbaarheid Second Go Electro

Betrouwbaarheid Second Go Electro

Door: Second Go Electro Reacties: 0

Ontdek de betrouwbaarheid van Second Go Electro!

Het vinden van een betrouwbare, betaalbare en duurzame producten in de wereld van elektronica kan een uitdaging zijn. Terwijl veel aanbieders mogelijk één van die kwaliteiten bezitten, streven wij ernaar om al deze punten zo goed mogelijk te vervullen. Deze blog werpt een diepgaande blik op de betrouwbaarheid van Second Go Electro en onthult hoe we erin slagen om betaalbare, kwalitatieve producten te leveren. We benadrukken onze klantenservice, waar vriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Dit alles met een duurzame twist door het aanbieden van refurbished en tweedehands producten.

Klantenservice voor u

Een belangrijk aspect bij het zoeken naar een geschikte aanbieden van elektronische apparatuur is de manier waarop u als klant in contact komt met de klantenservice van het bedrijf. Bij Second Go Electro streven we er te allen tijde naar om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, of u nu hulp nodig heeft bij het kiezen van een product of een algemene vraag heeft over de werking van een bepaald product. Onze klantenservice staat voor u klaar! Vaak zijn klanten geïnteresseerd in de status van hun bestelling, en dat is begrijpelijk; u wilt immers zo snel mogelijk uw pakket ontvangen! Bij Second Go Electro houden we u zo goed mogelijk op de hoogte met updates over uw pakket. Bij ons bent u geen nummer, maar een gewaardeerde klant.

Topmerken in het assortiment

Welke merken worden er eigenlijk verkocht? Wanneer u elektronica aanschaft, is het van groot belang dat de producten van goede kwaliteit zijn. Bij Second Go Electro worden diverse topmerken aangeboden. Door de verkoop van merken zoals Apple, Bosch en Philips Hue streven we naar kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wij verkopen een breed scala aan producten, waaronder lampen, telefoons en witgoed. Voor al onze elektronische producten is het heel belangrijk dat deze grondig worden getest en goed functioneren. Wij bieden tweedehands of refurbished topmerken aan en ook hierbij garanderen wij topkwaliteit.

De werkwijze van Second Go Electro

Zoals eerder aangegeven, specialiseren wij ons in de verkoop van tweedehands of refurbished producten. Het is van cruciaal belang dat dergelijke producten grondig worden getest en volledig functioneel zijn voordat ze worden verkocht. Om onze betrouwbaarheid te verzekeren, hebben we verschillende procedures ontwikkel voor elk type product.

Hieronder is een overzicht te zien van onze procedure, ontwikkeld voor onze witgoedproducten:

  1. Een visuele inspectie wordt uitgevoerd om eventuele zichtbare beschadigingen te ontdekken.
  2. Er worden 21 verschillende controles uitgevoerd op zowel de mechanica als de elektronica.
  3. Slijtagegevoelig onderdelen worden gerepareerd en indien nodig preventief vervangen.
  4. Controletests worden uitgevoerd met het spoel- en pompprogramma.
  5. Controletests worden uitgevoerd met het verwarm- en centrifugeerprogramma.
  6. De machine wordt zowel van binnen als van buiten grondig gereinigd.

Al ons refurbished witgoed wordt behandeld en getest volgens de NEN 50614:2020 norm en de WEEELABEX certificering. Naast de strenge eisen in het herstelproces, biedt Second Go Electro ook een garantie aan van 3 maanden om nog meer betrouwbaarheid te garanderen.

Duurzame producten aangeboden!

Bij Second Go Electro staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Door het aanbieden van refurbished of tweedehands producten dragen we bij aan het bevorderen van duurzaamheid. Wij bieden producten een tweede kans, waardoor elektronisch afval wordt verminderd. We streven voortdurend naar circulair ondernemen en handelen hierdoor milieubewust. Door het kopen van tweedehands en refurbished producten, draagt u ook bij aan het verduurzamingsproces.

Goedkoop, maar kwaliteit

Door het recyclen van producten kunnen wij bij Second Go Electro onze prijzen laag houden, wat natuurlijk extra voordelig is voor onze klanten. Ondanks onze betaalbare prijzen worden er natuurlijk nog steeds kwalitatief hoogwaardige producten aangeboden. Dit allemaal dankzij het grondige testen en het gebruik van tweedehands en refurbished topmerken.

Second Go Electro – betrouwbaar, betaalbaar en duurzaam

Dus, wat houdt dit allemaal in? Second Go Electro is niet alleen betrouwbaar, maar ook betaalbaar en duurzaam. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken of contact opnemen met onze klantenservice. Neem snel een kijkje op de website voor ons actuele aanbod!

Recente artikelen

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Al onze producten zijn tweedehands. Het product is toegevoegd aan je winkelwagen.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »