Menu
EUR
Onze klanten beoordelen ons met een 4.9 /5.0 op Google
Refurbished telefoons

Refurbished telefoons

Door: Second Go Electro Reacties: 0

Wat zijn refurbished telefoons?

Een refurbished telefoon, ook wel bekend als een tweedehands telefoon die is gerenoveerd, biedt een aantrekkelijke middenweg tussen de nieuwste technologie en de kostenbesparing van een gebruikte telefoon. Maar laten we eerst eens dieper ingaan op de term "refurbished".

Het woord "refurbished" komt van het Engelse "to refurbish", wat betekent om te renoveren of op te knappen. In het Nederlands wordt ook weleens de term gereviseerd gebruikt, dit is de vertaling van refurbished. In het geval van telefoons betekent dit dat het apparaat is gebruikt, teruggestuurd, gerepareerd en getest om ervoor te zorgen dat het weer aan de hoogste normen voldoet. Het proces van refurbishing kan verschillende stappen omvatten, zoals het vervangen van defecte onderdelen, het opfrissen van de behuizing en het grondig testen van de functionaliteit.

Wat zijn de voordelen van refurbished smartphones?

Bij het kopen van refurbished telefoons bij Second Go Electro komen heel wat voordelen kijken, hier vindt u een aantal voordelen op een rij:

  1. Prijsvoordeel: Een van de meest voor de hand liggende voordelen van het kopen van een refurbished telefoon is de kostenbesparing. U kunt een eersteklas smartphone van een bekend merk krijgen tegen een fractie van de prijs van een nieuw exemplaar. Bij Second Go Electro kunnen wij een lage prijs hanteren door refurbished producten aan te bieden, ondanks de lage prijs wordt er niet ingeleverd op kwaliteit.
  2. Milieubewustzijn: Bij Second Go Electro heeft aandacht voor het milieu een belangrijke rol binnen onze visie. Door te kiezen voor een refurbished telefoon draagt u bij aan een duurzamere levenscyclus van elektronische apparaten. Het hergebruiken van telefoons vermindert de vraag naar nieuwe productie en draagt bij aan het verminderen van elektronisch afval.
  3. Kwaliteit en Garantie: Bij Second Go Electro staat kwaliteit en garantie voorop. De telefoons gaan door een geheel reparatieproces, waar de telefoon op een aantal punten gecontroleerd wordt. Zo worden onderdelen die aan vervanging toe zijn vervangen, maar ook onderdelen die dichtbij vervanging zijn worden preventief vervangen. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit garanderen, dit laten we dan ook zien met onze 3 maanden garantie.

Zijn refurbished telefoons iets voor u?

Refurbished telefoons zijn zoals hierboven genoemd voordeling in prijs, milieubewust en kwalitatief goed bij Second Go Electro. Eigenlijk zijn refurbished telefoons dan wel interessant voor iedereen, want wie wilt geen goedkope telefoon die wel kwaliteit uitstraalt?

Het kopen van refurbished producten kan ook een trigger zijn voor mensen die graag willen dat hun gekochte producten bijdragen aan het verbeteren van het milieu. Door gereviseerde telefoons te kopen draagt u als consument bij aan het verminderen van elektronisch afval.

Welke refurbished telefoons zijn er bij Second Go Electro?

U zult terecht de vraag stellen: ‘Welke telefoons verkoopt Second Go Electro eigenlijk allemaal?’ Second Go Electro verkoopt alleen telefoons van werkelijke topmerken! Hoofdzakelijk wordt er bij Second Go Electro gefocust op Apple en Samsung. De keuze voor deze merken komt voort uit de behoefte om zeker te zijn dat er alleen hoogwaardige producten verkocht worden. Of u nu een refurbished Samsung telefoon wilt kopen of een andere refurbished Android telefoon, bij Second Go Electro hebben we van alles.

Wij bieden diverse telefoons aan, van de refurbished iPhone 8 tot de Samsung Galaxy A50. Voor meer informatie over specifieke refurbished telefoons, raadpleeg de advertenties van de producten. Mocht u daarna nog meer vragen hebben, kunt u ook altijd contact met onze klantenservice opnemen.

Recente artikelen

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Al onze producten zijn tweedehands. Het product is toegevoegd aan je winkelwagen.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »